Opendag: Voorkomen of genezen?

Als je ziek bent, wil je beter worden. Dat is logisch. Als je steeds weer ziek wordt of bepaalde klachten hebt, wil je steeds weer beter worden. Dan blijf je eigenlijk in een cirkeltje lopen. Wil je daar vanaf? Maak dan eens een afspraak met een coach. Want dat is waar we als Miranda-Meijer.nl, K.i.K.Atelier coaching, Beeldig Brein en Het Beelddenkende Brein en Holistisch Ondernemen voor staan: voorkomen van uitval en ziek worden (burn-out en bore-out bijvoorbeeld) door volwassenen en kinderen de kennis en vaardigheden te geven zodat je op je eigen gevoel en verstand kunt vertrouwen en zo altijd voor jou (en je kind) de juiste beslissingen neemt.

Zo is ook thuiszitten te voorkomen bij kinderen. Of een jarenlange strijd om passend onderwijs. Want thuiszitten is een noodgreep die je toepast als al het andere al geprobeerd is. School hoort een magneet te zijn voor kinderen. Iets waar je in princiepe graag naar toe gaat. Beelddenkers moeten echter dag in dag uit dingen doen die ze op de manier waarop ze het moeten doen, niet kunnen. Het zinnetje “We moeten allemaal wel eens dingen doen die we niet zo leuk of moeilijk vinden!” is bij deze kinderen uitgegroeid tot hun groot deel van hun leven. Dat

Zo’n beslissing is ook in kunnen schakelen wie je nodig hebt om je te helpen als je er zelf even niet uitkomt. 🍀

Programma van deze dag

11.00 Opening

11.30 Uitleg leesliniaaltjes

12.30 Het belang een holistische aanpak

13.30 Uitleg dominantieprofielen

14.30 Burn-out en Bore-out

15.00 Sluiting

Het programma is onder voorbehoud.

Tijdens de open dag is er doorlopend een informatiemarkt over K.i.K. atelier coaching, Het Beelddenkende Brein, Beeldig Brein en Holistisch Ondernemen.

Mocht u twijfelen of wij vanuit onze kennis en kunde de juiste match voor u zijn, kunt u tijdens de open dag alle informatie krijgen die u wilt hebben. Over onze persoonlijke begeleiding, coaching, lezingen, Webinars en (online) cursussen.

De presentaties worden gehouden in de cursusruimte zodat je meteen een idee en gevoel krijgt van de plek waar wij vanuit het Beelddenkende Brein de cursussen geven.

De andere ruimte zal de sfeer weergeven van de coachingsruimtes. Daar hebben we er normaal gesproken 3 van: een woonkamer, speelkamer en werkkamer (kantoor)

Tijdens de open dag zijn er diverse materialen te koop.

De boeken “Allergisch voor Moeten” en “Beelddenkers als kwartjes vallen” zijn te koop en kunnen naar wens gesigneerd worden.