Dit ben ik, en daar doe ik het mee!

Ik bekijk de wereld vanuit mijn beleving, vanuit mijn perspectief. Zo zie ik wat mij boeit. Dat wat mij boeit, laat ik binnen. Daar ben ik nieuwsgierig naar. Daar wil ik meer van weten en leren. Dat wat mij niet kan boeien, laat ik waar het is. Doe ermee wat je wilt. Dat wat van mij is, blijft van mij. Dat bescherm ik, dat koester ik, daar ben ik trots op.

Ik zie veel kleuren en veel kleuren laat ik zien. Mijn blik is ook beperkt. Ik zie steeds maar een stukje van de wereld. De hele wereld is te groot voor mij. Te groot om ineens te kunnen behappen. Vandaar dat ik ‘m in stukjes verdeel. En zo onderzoek wat bij mij past en wat niet. Met al mijn passie ontdek ik de wereld om mijn heen, leef ik mijn leven. Geholpen door mijn kracht, mijn kwaliteiten, mijn talenten.

Dit ben ik, en daar moet ik het mee doen. Dit is niet alles van mij, er valt nog veel te ontdekken. En daar heb ik zin in. Daar ga ik voor.

Leren leven vanuit je eigen kracht en passie!

Dat gun ik ieder kind. Ieder mens. En daar ga ik voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *