De magie van het bos

Mijn hele leven weet ik al de natuur te vinden en te vertrouwen. Het bos is voor mij een veilige plek waar ik niet alleen mezelf kan zijn maar ook mijn gevoel de vrijheid kan geven. Voelen zonder slotje. Dat slotje is er in mijn jeugd opgegaan om mij te beschermen.

De afgelopen jaren mocht ik ervaren, ontdekken, leren dat ik dat slotje eigenlijk niet meer nodig heb. Door mijzelf vrij te laten zijn om mezelf te zijn, door te helen wat kapot was, kan ik nu al het gevoel niet alleen laten zijn maar ook waarderen. Ervan genieten zelfs. Voelen is heerlijk, magisch zelfs af en toe. Het maakt de wereld zoveel mooier. Kleurrijker.

Vandaag, 13 mei 2022, was een hele mooie dag. Met Annemieke van @holistischondernemen gingen we de Lochemse berg op. En vervolgens naar de Witte Wieven Koele. Magische plek, waar ik ervaarde dat als ik het slotje eraf heb, ik contact kan maken met alles van mijzelf. Heden, verleden, toekomst.

En nu? , ruimte voor mezelf. En vooruit. Met mijn bedrijf, privé. Ik kan nu verder maar vooral: mezelf zijn en blijven. En gaan doen wat ik altijd al voelde wat ik moest doen. Nee, wilde doen. Maak van mijn eigenaardigheden mijn business. Want wie ik ben maakt het verschil.🍀