Kind in Kracht Atelier

In het K.i.K.Atelier zijn we altijd bezig met Inclusie: coaching en leren hand in hand. De kwaliteiten van kinderen, jongeren en volwassenen zijn ons uitgangspunt, om daarmee de uitdagingen aan te gaan. Ontwikkelen in de breedste zin van het woord, voor alle leeftijden.

Het K.i.K.Atelier is een plek waar je je kunt ontwikkelen. Creatief begaafden, hoog-sensitieve mensen, hoog-begaafde mensen, kortom mensen die buiten veel maatschappelijke hokjes vallen passen hier wel. Je voelt je bij ons thuis of niet. Zo simpel is het.

Visie

Als je leert je eigen kwaliteiten (talenten) te benutten, gesteund door je passie, is dat een basis voor een rijk leven. Kunnen zijn wie je bent. Dat begint bij mógen zijn wie je bent. En je van daaruit ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.

Het K.i.K.Atelier is ontstaan om kinderen die geen passende school kunnen vinden een plek te geven (thuiszitter) of kinderen die dit als aanvulling op het regulier onderwijs willen doen. Ondertussen bieden we ook ontwikkelplekken aan voor jongeren die vast lopen. Vaak wel een diploma hebben, maar niet verder komen richting een baan en zelfstandig leven. En volwassenen in het kader van re-integratie, dagbesteding, als onderdeel van hun coachingstraject of gewoon als flexplek. Ook hier altijd maatwerk: als het past bij de rest, kan het.

Hoogbegaafd en hoog-sensitief

Miranda Meijer Kind in Kracht is gespecialiseerd in het werken met hoogbegaafdheid en hoog-sensitviteit. De mensen die zich bij ons op hun gemak voelen, hebben een zekere tot hoge mate van intelligentie, zijn erg gevoelig, creatief, denken out of the box, leren vooral door te doen, willen uigedaagd worden en zijn graag autonoom. Wat ze ook delen is een ruime ervaring met stress. Vandaar dat we werken in een rustige, landelijke omgeving in een huiselijke sfeer. Je voelt je er thuis!

Vandaar de verdeling in vier huizen: het Spruithuis, het Leerhuis, het Werkhuis en het Open Huis.

Spruithuis

Van 4 - 12 jaar

Individueel maatwerk

Huiselijke sfeer

Veiligheid, vertrouwen, jezelf zijn.

Hoog sensitief, hoogbegaafd, thuiszitters.

Inclusie: onderwijs en coaching hand in hand.

Leerhuis

Van 12 - 18 jaar

Individueel maatwerk

Huiselijke sfeer

Veiligheid, vertrouwen, jezelf zijn.

Hoog sensitief, hoogbegaafd, thuiszitters.

Kleine groep

Huiswerkbegeleiding

Werkhuis

Vanaf 18 jaar

Werken en leren op havo/vwo niveau.

Werken bij een bedrijf, gecombineerd met het leerhuis.

Thuiszitters met of zonder diploma

Coaching op de werkvloer.

Open huis

Onze deur staat altijd open voor ondernemers en andere creative denkers, eigenlijk iedereen, die met ons wil sparren of op een andere manier van onze talenten gebruik wil maken.

Neem contact of een afspraak maken?

Wij nemen zsm contact met je op
ADRES:

Steverinkstraat 56, 7011 JN Gaanderen

E-MAIL:

info@miranda-meijer.nl

OPEN:

dinsdag t/m vrijdag van 9:00-16:00

TELEFOON:

06 23599396

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.